Tuotteet

 

FEELMAX-kevytjalkineet  

Tarkoituksena on edistää turvallisesti avojaloin liikkumisen myönteisiä vaikutuksia jalkaterän ja sitä kautta koko kehon toiminnalle ja hallinnalle. Feelmax Footwear on avojaloin liikkumista simuloiva kevytjalkine. Kevytjalkinepohja on valmistettu erittäin ohuesta, noin 1 millimetrin paksuisesta korkealaatuisesta erikoiskankaasta.

SILVER HEALTH -varvassukat 

Terveyssukka, johon on laitettu hopeaa X-Silver-nimisellä menetelmällä. Hopeointi hillitsee bakteerien ja sienten kasvua. Sukka on hyvä diabeetikoille, atoopikoille, psoriaatikoille ja yleensä herkkäihoisille. Normaalia löysempi varsi ja nilkkapituus. MATERIAALI: 80 % kampapuuvilla, 15 % polyamidi ja 5 % muita kuituja. KOOT: EU 35–48

COOL SPORT -varvassukat 

Feelmaxin Cool-Sport -sukka on erityisen miellyttävä, sillä se siirtää kosteuden iholta ja pesty sukka on pian kuiva käytettäväksi uudelleen. Sukka on käsitelty kolloidisella hopealla, joten se hillitsee bakteerien ja sienten kasvua. Hopea on erityisen hyvä atooppiselle iholle.

BAUERFEIND-hoitosukat

Lääkinnälliset hoitosukat

FYTOCOS-voiteet

  • Camferia. Antiseptinen jalkavoide. Ei allergisoi, parantaa verenkiertoa, estää ihon kuivumista ja tulehduksia sekä parantaa kollageenin muodostumista. 

 

LIQUA-CARE

Terapeuttiset nestevirtapohjalliset

Kävellessä Liqua Care jakaa kehosi painon tasaisemmin jalkapohjaan, samaan aikaan kun pohjallisessa virtaava neste jatkuvasti hieroo jalkojesi pieniä lihaksia. Kävely- ja seisomatyylisi tulee joustavammaksi ja pehmeämmäksi, mikä parantaa jalkojen laskimopumpputoimintaa.

Käyttö:

Turvonneet jalat, väsyneet jalat ja sääret, kylmät jalat, niveltulehdukset jaloissa ja säärissä, jotkut selkäkivut, jotkut kantapää- ja jalankaarivaivat, jotkut akillesvaivat, turvotukset ja suonikohjut, diabetespotilaille, ja jos joudut paljon seisomaan tai kävelemään. jne jne.

Ota yhteyttä