Pohjalliset

Suojaavat, keventävät ja korjaavat pohjalliset | Seinäjoki | Laihia | Virrat | Vaasa I Alajärvi

Jalkaterapia Holvikaari valmistaa yksilöllisiä jalkinepohjallisia asiakkaan tarpeen mukaan. Opastamme ja neuvomme oikeanlaisten pohjallisten hankkimisessa. Valmistamme yksilölliset pohjalliset voivat olla esimerkiksi keventäviä, korjaavia tai suojaavia. Valmistamme pohjalliset toimipaikassamme Seinäjoella. Meillä käy tyytyväisiä asiakkaita esimerkiksi Laihian, Virtain, Kauhajoen ja Vaasan alueelta. Ota yhteyttä ja kysy lisää pohjallisista!

Lämpömuokattavilla pohjallisilla yksilöllisiä ratkaisuja

Tukipohjallisilla pyritään ohjaamaan ja tukemaan jalkaterää oikeaan asentoon sekä keventämään mahdollisten kovettumien ja haavaumakohtien kuormitusta. Tukipohjalliset valmistetaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle ja niitä voidaan valmistaa sekä aikuisille että lapsille.

Valmistettavissa olevia tukipohjallisia:

Perustukipohjalliset

Yksilöllisesti valmistetut perustukipohjalliset korjaavat pitkittäis- ja poikittaiskaaren lieviä virheasentoja.

Kuormitusta tasaavat tukipohjalliset

Nämä pohjalliset keventävät jalan ja selän virheasentojen aiheuttamia ongelmia, kuten muun muassa kovettumia ja haavaumia. Kuormitusta tasaavat tukipohjalliset auttavat selän virheasentoihin ja ohjaavat siten jalkaa ja selkää oikeaan asentoon.

Kevennyspohjalliset

Kevennyspohjallisilla pyritään keventämään vakavien virheasentojen aiheuttamia ongelmia, kuten kovettumia ja haavaumia, jotka ovat varsinkin diabeetikoilla ja reumaatikoilla yleisiä.

Muotoiltu korotuspohjallinen

Pohjallisella kompensoidaan alaraajojen pituuseroa ja sekä huomioidaan mahdolliset
virheasennot ja kevennystarpeet.

Ota yhteyttä