Yrittäjäesittely

Jalkaterapia | Seinäjoki

Jalkaterapia Holvikaari on perustettu vuonna 2006. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella, mutta asiakaskuntamme koostuu esimerkiksi Laihian, Kauhajoen, Virtain ja Vaasan alueiden asukkaista. Toimipaikkamme lisäksi teemme asiakaskäyntejä esimerkiksi terveydenhuollon toimipisteisiin. Yritys on jalkaterapiaan ja pohjallisten valmistukseen erikoistunut yritys. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Mikä jalkaterapeutti?

Jalkaterapeutti tekee esimerkiksi jalkojen perushoitoja, kävelyanalyyseja, kynsien ja ihomuutosten hoitoja kliinisin keinoin. Jalkaterapeutti-nimike on suojattu, ja sitä saa käyttää vain terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen rekisteriin merkitty henkilö.

Taustani

Ennen yrityksen perustamista tein sijaisuuksia Lahden sairaalassa. Valmistuin jalkaterapeutiksi Savonlinnassa keväällä 2005. Opinnäytetyöni tein aiheesta "Naisten tanssikenkien merkitys paritanssissa”. Olen suorittanut  Helsingissä Asahi Health I- ja Tampereella Asahi II- ja III-terveysliikunnanohjaajan koulutuksen. Koulutan ja kehitän itseäni edelleen työni ohessa saadakseni parhaan mahdollisen tiedon ja taidon asiakkaan hyväksi.

Kokonaisvaltaista terveydenhoitoa

Kauttamme pääset kokonaisvaltaiseen terveysliikuntaan osalliseksi, järjestämme Asahi-kursseja. Myynnissä myös hopeasukkia, tukisukkia, kevytjalkineita ja jalkavoiteita. Katso lisää terveysliikuntamuodoistamme!

Terveisin, Anu Kaartinen