Tuotteet

Hyvinvointituotteet | Seinäjoki

Jalkahoitola Holvikaari palvelee Seinäjoen alueella. Jalkaterapian ja terveysliikuntakurssien lisäksi saat voimaa myynnissä olevista hyvinvointituotteista. Myymme mm. FEELMAX-kevytjalkineita, hopeasukkia ja jalkavoiteita. Kysy lisää!

FEELMAX-kevytjalkineet

Tarkoituksena on edistää turvallisesti avojaloin liikkumisen myönteisiä vaikutuksia jalkaterän ja sitä kautta koko kehon toiminnalle ja hallinnalle. Feelmax Footwear on avojaloin liikkumista simuloiva kevytjalkine. Kevytjalkinepohja on valmistettu erittäin ohuesta, noin 1 millimetrin paksuisesta korkealaatuisesta erikoiskankaasta.

SILVER HEALTH -varvassukat

Terveyssukka, johon on laitettu hopeaa X-Silver-nimisellä menetelmällä. Hopeointi hillitsee bakteerien ja sienten kasvua. Sukka on hyvä diabeetikoille, atoopikoille, psoriaatikoille ja yleensä herkkäihoisille. Normaalia löysempi varsi ja nilkkapituus. MATERIAALI: 80 % kampapuuvilla, 15 % polyamidi ja 5 % muita kuituja. KOOT: EU 35–48

COOL SPORT -varvassukat

Feelmaxin Cool-Sport -sukka on erityisen miellyttävä, sillä se siirtää kosteuden iholta ja pesty sukka on pian kuiva käytettäväksi uudelleen. Sukka on käsitelty kolloidisella hopealla, joten se hillitsee bakteerien ja sienten kasvua. Hopea on erityisen hyvä atooppiselle iholle.

FYTOCOS-voiteet

  • Camferia. Antiseptinen jalkavoide. Ei allergisoi, parantaa verenkiertoa, estää ihon kuivumista ja tulehduksia sekä parantaa kollageenin muodostumista.